PAR KOJI JE PODELIO SRBIJU: Kija i Sloba u emisiji AMI G SHOW EKSKLUZIVNO otkrivaju šta će uraditi po izlasku iz ZADRUGE!


Ovog utorka emisiju “Ami G Show” ne smete propustiti jer će Ognjen Amidžić ugostiti par koji je podigao najviše prašine – Kristinu Kockar i Slobodana Radanovića!


Nakon pet godina veze i venčanja u maju prošle godine, Sloba je svoju suprugu Kiju prevario pred kamerama u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima “Zadruga” sa blogerkom Lunom Đogani.


Da to ne bude sve, Kija je ušla “Zadrugu”, kada je počeo zapleta iz španskih sapunica, koji ljudi direktno gledaju u rijalitiju.


Par koji je podelio Srbiju će po prvi put u jednoj televizijskoj emisiji reći pravu istinu o njihovoj ljubavi pre “Zadruge”, ali će ekskluzivno otkriti svoje planove kada se ugase kamere koje ih prate 24 časa.


Sve o prevarama, razvodu koji iščekuje cela Srbija i svemu što vas interesuje o Kiji i Slobi, saznaćete u emisiji “Ami G Show” u utorak 20. marta uživo od 23 časa samo na TV Pink!Svetsvet, printscreen

The post PAR KOJI JE PODELIO SRBIJU: Kija i Sloba u emisiji AMI G SHOW EKSKLUZIVNO otkrivaju šta će uraditi po izlasku iz ZADRUGE! appeared first on Svet portal.

Najčitanije