SKANDAL! Edita će morati da plati 100.000 EVRA ZBOG ODLASKA IZ MINISTARKI!


Pevačica Edita Aradinović, koja je nedavno samoinicijativno napustila bend “Ministarke”, naći će se na sudu sa osnivačima ovog popularnog ženskog sastava Filipom Miletićem i Milošem Roganovićem jer im nije isplatila 100.000 evra. Kako “Srpski telegraf” saznaje, pošto je pre nekoliko dana odlučila da izađe iz benda uprkos tome što je imala ugovor u trajanju od deset godina po kojem mora da se pojavljuje na zakazanim nastupima i po kome ne može jednostrano da raskine saradnju, saradnici su rešili da je tuže.


“Filip je sa Editom napravio ugovor kada su počinjali sa radom. Po njemu su se on i Miloš obavezali da ulažu sredstva u bend Ministarke, a da će ona kao njen član kroz nastupe otplaćivati uložen novac. U pitanju je bilo 100.000 evra, koliko je uloženo u spotove i prvi album. Taj ugovor je na deset godina sklopljen u oktobru 2013. godine i još nije istekao”, govori dobro obavešten izvor i nastavlja:“Miletić je njoj obezbedio mega-hitove i duete sa najvećim zvezdama Severinom, Acom Pejovićem i Sašom Matićem. Finansirao je spotove, album, scenske nastupe, kao i učešće u šou-programu “Tvoje lice zvuči poznato”. Ona je kroz nastupe kojih je stvarno bilo mnogo otplaćivala uloženi novac, ali ugovor nije do kraja ispoštovala, što je Filipa jako naljutilo i odlučio je da upotrebi klauzulu iz ugovora koju je Edita prekršila.”


Raskol između Aradinovićeve i Miletića dogodio se kada se Edita oglušila o obaveze i otkazala zakazanu tezgu pravdajući se da je bolesna.


“Pevačica je u poslednje vreme sve češće uzimala bolovanje i izbegavala nastupe jer je bila svesna da ugovor ističe u oktobru. Međutim, kada je Filip uvideo da se ona bahato ponaša, te da neće ispoštovati dogovor do kraja, angažovao je advokata”, tvrde upućeni.Danas se za “Blic oglasila” i Edita koja je potvrdila da sudski proces traje:


“Ne dajem nikakve izjave i intervjue medijima, napustila sam “Ministarke”, trenutno nisam u situaciji da se medijski eksponiram, tako će ostati dok traje sudski proces”, poručila je ona.


SvetSvet

The post SKANDAL! Edita će morati da plati 100.000 EVRA ZBOG ODLASKA IZ MINISTARKI! appeared first on Svet portal.

Najčitanije